In de blog “Terugblik gestelde doelen 2020” hebben we onze doelen over 2021, samen met de lange termijn doelen met jullie gedeeld. De jaardoelen hebben we later besproken in “Terugblik gestelde doelen 2020/2021”. Ook voor het jaar 2022 hebben we weer nieuwe doelen neergezet om te blijven groeien. Volgens ons helpt het om hier open over te zijn.  Het werkt namelijk als een extra motivatie om de gestelde doelen werkelijkheid te maken. Oké, let’s go!   

Specialiseren in automatisering van E-commerce

Sinds de corona uitbraak hebben wij meerdere klanten met webshops mogen verwelkomen. Deze branche brengt veel administratie met zich mee, wat voor veel bedrijven nog grotendeels handmatig wordt verwerkt. Bij Binos zijn we erop gebrand om zoveel mogelijk van deze processen te automatiseren, of overzichtelijker te maken. Wij werken dan ook aan op maat gemaakte abonnementen voor e-commerce bedrijven. 

Om ons verder te specialiseren zijn wij bezig met een pilot groep van een aantal ondernemers die gebruik maken van Exact Online Handel. Ons doel is om deze ondernemers te kunnen helpen met het naar hun wensen inrichten van het Exact Online Handel pakket. Daarbij verzorgen wij de koppelingen van platformen zoals Lightspeed, Shopify, Woocommerce, Mollie, MultisafePay met Exact Online.

Uiteindelijk is de online wereld en de verwachting dat de toekomst nog meer online zal plaatsvinden, de reden om hier als bedrijf vol op in te zetten. Door hier nu in te investeren kunnen wij de in de toekomst garant staan om deze E-commerce bedrijven te ondersteunen.

Personaliseren van onze externe communicatie

Nu we onderhand meerdere jaren onderweg zijn, hebben we een goed beeld gekregen van waar wij als Binos voor staan. Dit willen we dan ook zichtbaarder maken via onze website en sociale media kanalen. Hierbij kan je denken aan uitgelichte recensies die gedeeld worden, blogs over specifieke situaties binnen E-commerce en het belangrijkste: een nieuwe website! Maar denk ook aan motiverende tools die wij in willen zetten om onze klanten naar hun doel te laten werken of onze waardering uit te roepen. Die persoonlijke connectie blijft belangrijk voor ons en is ook waar Binos voor staat. 

Wij houden van vernieuwen, meegaan met de tijd en het bouwen aan een op zichzelf staand merk. Later meer hierover! 

 

 

Of er ooit een eindstreep zal zijn qua doelen stellen? Dat denken wij niet gezien de wereld altijd in beweging is. Ook is het verbeteren, ontwikkelen en opnieuw kijken naar waar je staat goed om te doen. Samen met ons team blijven wij onze dromen najagen!  

Deel dit bericht via: