Skip to main content Skip to search

Over Binos

Binos staat voor een innovatief administratiekantoor dat volledig digitaal te werk gaat. Het administratiekantoor richt zich op starters, zzp’ers en klein MKB uit Friesland. Door middel van vaste maandtarieven weet u waar u aan toe bent en heeft u de volledige administratie uitbesteed. Het enige wat u hoeft te doen is de bonnetjes inscannen en de facturen up te loaden via de app! Uw omzetaangifte wordt voor u gedaan en uw inkomstenbelasting aangifte wordt compleet verzorgd! Zit u met financiële vraagstukken? Bij Binos kunt u uw vraag ook in de avond kwijt, zodat deze vragen niet ten koste gaan van uw declarabele uren overdag.

Ik ben Erwin Jonkman, 25 jaar oud en afgestudeerd op Bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool Groningen. Mijn opleiding heb ik gecombineerd met mijn werk bij Sportstad Heerenveen op de afdeling Finance & Control. Door de uiteenlopende administraties heb ik in korte tijd veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik mij gericht op administraties van zzp’ers, om zodanig nog meer praktijkervaring op te doen.

Mijn passie voor ondernemen is ontstaan door de jaren heen, de creativiteit en passie bij ondernemers heeft mij altijd heel erg geïnspireerd. Dit is dan ook de reden geweest dat ik mijn passie voor financiën en ondernemen heb samengebracht. Administratiekantoor Binos is daardoor voor mij de uitkomst. Ik sta in contact met veel ondernemers die mij inspireren, waarbij ik mijn passie voor financiën kan delen met de klant!