Iets meer dan een jaar geleden hebben we een blog gepost over onze doelen voor de afgelopen 12 maanden. Nu er een jaar voorbij is gaan we in op hoe de doelen behaald zijn en zo niet, waar het aan heeft gelegen:

Lid worden van de NOAB

Met trots kunnen we zeggen dat we volwaardig lid zijn geworden van de NOAB. Dit was een vooruitstrevend doel die vorig jaar werd gesteld, maar waar de basis vanaf de start van Binos al is neergezet. Toen Binos werd opgericht, is er namelijk meteen al gekeken naar de toekomstvisie, hier was de NOAB onderdeel van. Zodoende hebben we vanaf de opstart alle zeilen bijgezet om de interne processen zo in te richten dat ze meteen zouden voldoen aan de eisen. Dit heeft in de opstart extra investering gevergd, wat op den duur voor een goede basis heeft gezorgd. Met het NOAB keurmerk kunnen we onze klanten laten zien dat de administraties op orde zijn. Daarnaast kunnen we aantonen dat we een goede interne structuur hebben binnen ons kantoor.

Door de snelle groei binnen Binos is het keurmerk wel een tijdje op de achtergrond geraakt gedurende het jaar, echter hebben we uiteindelijk in juni de screening succesvol doorlopen!

Bedrijfspand huren

Voor een professionele uitstraling en een mooie werkplek voor goede focus, bleek een bedrijfspand toch al snel een must. Waar veel mensen sinds de corona met plezier thuiswerken, leek dat voor mij minder efficiënt. Na een aantal maanden vanuit huis werken werd er al snel gekeken naar een kantoorpand. Financieel op dat moment misschien niet de verstandigste keuze, maar goed; wie wil groeien moet risico’s nemen. Achteraf bleek het huren van een pand met een professionele uitstraling een goede keuze. Sinds de intreding op Atalantastraat 29 is de klantenportefeuille meer dan verdubbeld!

Eerste medewerker aannemen

Wat vorig jaar, vanuit huis, enkel een paar maanden full time op eigen benen, nog een heel ambitieus doel leek te zijn. Is kort daarna al snel werkelijkheid geworden. In januari 2021 heeft Binos zich mogen versterken met collega Jolanda! Met Jolanda worden de interne processen beter gecontroleerd, gestructureerd en bewaakt. Een van de redenen voor het aannemen van personeel heeft te maken met de visie van Binos; het niet afhankelijk moeten zijn van 1 persoon. De visie is dan ook dat Binos gaandeweg een zelf draaiende machine wordt.

Kantoorhond

Een van de doelen die minder bedrijfsafhankelijk is, maar wel heel goed voor de sfeer! Mike heeft dan ook in augustus het team van Binos versterkt. De eerste maanden waren zeker een uitdaging, maar ook onze Mike vindt steeds meer zijn plek op kantoor. Ook al wordt er nog regelmatig onderhandeld over de arbeidsvoorwaarden.

Deel dit bericht via: